Werkzaam in de oceaan

Aan- en verkoopbegeleiding

Voor de aan- of verkoop van een woning in Hardenberg en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze kennis van de lokale markt weten wij precies wat we moeten doen om uw aan- of verkoop tot een succes te maken. Wij zijn lid van de NVM.

Verkoop woning Hardenberg

Succesvol een woning verkopen blijft een vak apart. U wilt de beste prijs en de beste voorwaarden. Gemeente Hardenberg Taxatie helpt u bij de verkoop van uw woning en zorgt dat u met een goed gevoel uw woning verkoopt. Hiervoor maken wij allereerst duidelijke afspraken met u en doen wij uitgebreid onderzoek naar uw huidige woning. Vervolgens bepalen we samen met u de juiste vraagprijs. Wij geven natuurlijk tips over de presentatie van uw woning. Tijdens bezichtigingen kunnen wij door onze jarenlange ervaring de interesse van de kijkers peilen. Na succesvolle onderhandelingen stellen wij de koopakte op. Als uw woning in Hardenberg definitief verkocht is, garanderen wij een soepele afhandeling richting de notaris en de overdracht. 

Voor dit full-service pakket betaalt u € 3.025,- inclusief BTW. 

Aankoop woning Hardenberg

Gemeente Hardenberg Taxatie helpt u bij het aankopen van een woning in Hardenberg en omstreken. Door een woning te kopen met hulp van een makelaar, bent u verzekerd van professionele ondersteuning bij het aankoopproces. Wij zoeken samen met u passende woningen, zodat u hier zelf niet te veel tijd aan kwijt bent. Bovendien weten wij precies welke huizen in de verkoop komen, waardoor u als een van de eersten kunt bezichtigen. Als u eenmaal verliefd bent op een huis, bewaren wij de rust in de onderhandelingen. Met een aankoopmakelaar weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Voor aankoopbegeleiding van Gemeente Hardenberg Taxatie betaalt u € 1.250,- inclusief BTW.

Direct contact opnemen